Grand Bistro

Grand Bistro serveres god mat med kreativ vri. Smaksrike retter, der sesongvarer og en god matopplevelse for sine gjester er i fokus når kjøkkensjef Trond Kristian Tørrissen setter sammen nydelige menyer. 

Grand Bar er hotellets møteplass, en flott plass å møtes eller starte arrangementet eller festen, eller kun for et par spill på Grand Bar's Shuffleboard. 

Når solen titter frem og varmen kommer til Larvik åpner Grand Terrasse, hotellets egen uteservering. I solveggen på Grand Terrasse blir det varmt tidlig vår, og vi holder den åpen så lenge som mulig utover høsten. Her får du god mat servert fra Grand Bistro sitt kjøkken, og godt drikke, mens du nyter Storgatens yrende liv med Larviksfjorden ligger beroliggende mot horisonten. 

Grand Bistro er kjent for sine deilige buffeter, 17. mai-buffet, grillbuffet, julebord og familiejulebord er noen av dem hvor det alltid blir fullbooket, så det lønner seg å være tidlig uke. 

Åpningstidene i Grand Bistro, Grand Bar og Grand Terrasse kan variere i ferier og høytider.

Grand Bistro arrangerer mange spennende arrangementer i løpet av året som Spis ute uken både i vinter- og høstferie, Afternoon Tea, Afterwork, Daytime Tea og andre hyggelig arrangementer. Følg Grand Bistro på Facebook så får dere mer informasjon om hva som skjer. 

Ta kontakt med hotellet for å booke bord, eller har spørsmål. 

Velkommen til Grand Bistro, vi ses på Grand! 

 

Pir 4

Pir 4 vis a vis Restaurant Kokeriet serverer ekte italiensk pizza i en uformell stemning i moderne lokaler.

I tillegg til ekte vedfyrt italienskpizza har Pir 4 et stort drikkekart med cocktails og utsøkte viner, samt et utvalg antipastiretter, salater og desserter.

Følg med på facebooksiden for arrangementer og oppdateringer.

Fly Chicken

Lokalet har god plass og flere sitteplasser.

Menyen består av fritert kylling servert i kreative kombinasjoner; vinger og lår, fried-chicken burgere og spesialiteter som fried-chicken croissanten «Fly Mandy». I tillegg finner du «loaded fries» i flere varianter og et større utvalg av husets dipper og hot sauces.

Parkering finnes rett utenfor døren, noe som gjør det enkelt å få seg en matbit i restauranten eller hente med seg take away. Ønsker man å bestille maten på forhånd, kan det gjøres enkelt via nettsiden.

Fly Chicken har også flere restauranter rundt i landet.

Bella Vista Holmestrand

Opplev det ekte italienske kjøkkenet! Bella Vista har et bredt utvalg av antipasti, grillet kjøtt og fisk, hjemmelagede pastaretter, steinovnsbakt napolitansk pizza og mye mer.

I kaféen serveres deilig italiensk kaffe, bakevarer, småretter og italiensk gelati.

Om sommeren kan du nyte mat og drikke på den flotte og solrike uteserveringen langs bryggepromenaden! 

Se nettsiden til BellaVista for åpningstider. 

Bestill bord direkte på nettsiden eller ved å sende mail til booking@bellavista.no eller ringe 33 05 05 00.

Taket Skybar

Opplev Taket, Hotel Klubbens eksklusive skybar, som byr på en enestående utsikt over Tønsberg. Dette er stedet hvor magiske øyeblikk skapes, fra lunsj til middag, og fra avslappet afternoon tea til livlige cocktailkvelder. Menyen er inspirert av det japanske kjøkkenet og tilbyr spennende smaker for enhver anledning.

Taket er også det perfekte stedet for feiringer, med DJ som sørger for en livlig atmosfære i helgene. Enten det er en bursdag eller afterwork-drinker med kolleger, tilbyr Taket en minneverdig opplevelse i et innbydende miljø.

Booking online for reservasjoner opp til 8 personer. For større selskaper ta kontakt med Taket på hei@takettonsberg.no

Foyn Restaurant

Restaurant
Foyn Restaurant har en stor solrik terrasse med utsikt til sjøen, hvor du kan nyte lunsj, middag og noe godt å drikke. Om kvelden glir restauranten over til en populær og pulserende bar og nattklubb.

Bar og Nattklubb
Hver dag i sommersesongen, samt i helgene i vinterhalvåret sørger DJ´s for musikk fra scenen.

I bakhagen finner du idylliske Foynhagen, en grønn perle som på sommerstid besøkes av artister fra inn og utland. Etter konsertene transformeres Foyn og Foynhagen til Norges største utested med en kapasitet på 1950 gjester.

Restauranten er nylig bygget om og pusset opp.

Gamle Eidsfos Kro

Innehaver Beate Bettum, er kokk med erfaring fra det franske kjøkken. Hun er opptatt av ekte vare, og det er det du får på Gamle Eidsfos Kro. I intime og koselige lokaler med tømmervegger og grue serveres blant annet gode kjøttkaker og fantastiske franske makroner, men det er også internasjonale retter og pizza på menyen.

De ærverdige bygningene fra 1700-tallet som tidligere var leiligheter for jernverkets arbeidere, er møysommelig restaurert gjennom Stiftelsen Gamle Eidsfos og innehaveren Beate og hennes familie. Idag kan du nyte god gammeldags mat og drikke i flere koselige stuer med utsikt til hagen eller Eisfosselva og innsjøen Eikeren. 

Kroa har flere arrangementer og tema-aftener gjennom året, som annonseres på facebooksiden.

For åpningstider og mer informasjon, se Gamle Eidsfos Kro´s hjemmeside. 

Selskap og catering
Gamle Eidsfos Kro har plass for selskaper for inntil 40 personer. Du finner en selskapsmeny og catering-meny på nettsiden.

Huset Sandefjord

Huset Sandefjord inviterer til Spis. Drikk. Lek i en hyggelig atmosfære. Restauranten tilbyr en variert meny med inspirasjon fra hele verden. Lekerom for barn. I helgene er det utested på kvelden, med gode drinker & spill. I sommersesongen har restauranten også stor uteservering.

Restauranten
Huset Sandefjord tilbyr lunsj og middag som du kan spise inne eller ta med deg.

Nyhet er UKENS LUNSJRETT som varierer fra uke til uke. Denne serveres hver dag fra 11-16 eller så langt beholdningen rekker. 
Huset tilbyr også meny for større grupper, 3-retters for selskaper og meny til bursdagsfeiring.

Bakeriet
I Husets eget bakeri FjordBakst kan du kjøpe surdeigsbrød og boller. 

Baren
I baren kan du nyte gode drinker, brettspill og shuffleboard.
Hver fredag og lørdag er det en DJ på Huset utested.

Møter og selskap
Huset Sandefjord har møterom med plass for opptil 35 personer. I restauranten er det plass til 100 i konferanse. Tilgjengelig utstyr: prosjektor og lerret.

Planlegger du møtemiddag eller samling med venner? Huset her flere muligheter, og rom som kan lukkes spesielt for dere. Mulighet for opptil 35 personer i eget rom, og opptil 100 personer for middag i restauranten.

Kompasset på Bolærne

Kompasset Café og restaurant har egen barnemeny, skalldyrbuffet og mer i sommersesongen, og enklere middagsretter utenfor hovedsesong. 

Kiosk med mulighet for å kjøpe nystekte rundstykker og andre kioskvarer.

Det er ikke bordbestilling, men grupper med flere enn 15 personer må ta kontakt før ankomst.

Fra 15.september – 31.oktober er restauranten kun åpen ved forhåndsbestilling, minimum 15 personer med reservasjon 1 uke på forhånd.

Spesielle åpningstider på røde dager.

Horten Storstue – Sjømilitære Samfund

Med utgangspunkt i sesongens beste råvarer levert av lokale leverandører og produsenter komponerer kjøkkenet de herligste retter inspirert av bl.a. norsk- og fransk kjøkken. Her legges det også mye sjel i egenprodusert kraft som er grunnlaget for de nydeligste sauser tilpasset hva de til enhver tid har på menyen. 

Vinene er hentet fra de klassiske landene i Europa og holder en god og høy kvalitet.

Restauranten tilbyr sesongbasert meny hele året, og har åpent hver dag fra kl 12.00 (kjøkkenet stenger kl 20.00 med mindre noe annet avtales). Det er forøvrig også mulig å nyte hotellets frokost fra kl 07.30 alle dager, selv om du ikke bor på huset. 

Uteservering i hagen
Når solen titter frem og temperaturen stiger er du hjertelig velkommen til å nyte ett godt måltid, med god drikke i hagen, og i de vakreste omgivelser.

Gjennom årets sesonger tilbyr hotellet egne aktiviteter og arrangementer, som for eksempel Afternoon-Tea eller Winemakers dinner på utvalgte dager. Alle stedets arrangementer kan du finne på hotellets hjemmeside her: Arrangementer (smshotell.no)

Bryggeri
I kjelleren på Hotell Sjømilitære Samfund har de sitt eget ølbryggeri. Her brygges det 14 forskjellige ølsorter, alt fra en lys pilsner til en mørk havrestout, som kan nytes til ett godt måltid på Samfundet. Hotellets ansatte forteller gjerne om samtlige av husets ølsorter.