Aktiv morgen ved Nevlunghavn Gjestgiveri

Opplev Nevlunghavn på den vakreste måten rett over vannoverflaten mens kropp og hode lader opp til en ny dag.
Det er en kort tur med fokus på å nyte dette flotte område, og ruten tilpasses gruppens ferdigheter og været.

Vi møtes ved kajakkene ved båtslippen rett foran Nevlunghavn gjestgiveri, og det er noe parkering i havnen men planlegg litt god tid..

Kajakkene ligger klare og alle får låne tørrdrakt, neoprensko og muffer ved behov. Ha på 1-2 lag med ull til under drakta, ullsokker og en lue.
Kajakkene tilpasses den enkelte, og deretter legger vi ut på en herlig padletur.Det vil bli gitt instruksjon på turen ved behov og ønske.
Ta med minimum et tørt skift, pakket vanntett..

Caps eller rimelige solbriller anbefales.
Lurt med varm lue og votter samt vindtett ytterjakke.

Dette er en kort tur for å få en koselig start på dagen.. Bare 2 timer
Da er det tid til å oppleve påskestemningen i Nevlunghavn etterpå ..
Pris per person 900 kr

Vinsmaking og middag med Jørn Hoel

Nevlunghavn Brygge inviterer til en smakfull og stemningsfull påskehelg med vår kjære husets venn, artisten og matentusiasten Jørn Hoel!

Fredag 18. og lørdag 19. april inntar han kjøkkenet sammen med gjestgiveriets dyktige team for å skape en spennende påskemeny, akkompagnert av utsøkte viner, nøye valgt ut for å løfte smaksopplevelsen.
Fredag kveld bys det på en eksklusiv vinsmaking med et utvalg av spennende viner, mens lørdagen presenterer en utsøkt påskemeny komponert med omhu. Gjennom hele helgen sørger Jørn Hoel for en varm og inkluderende atmosfære, der hans lune humor og engasjement smelter sammen med kulinariske smaksopplevelser.
Velkommen til glade påskedager på Badehotellet – en uforglemmelig opplevelse der mat og musikk forenes i perfekt harmoni. Garantert god stemning!

Påmelding til
Gjestgiveriet kr. 625,- bare vinsmaking, kr, 1420,- vinsmaking og 3-retters middag.

Larvik tattoo 2025

Korpsmarsjering, drill, dans, kor, allsang, cheerleading, defilering.
Kaffe, kaker, brus, godteri, utlodning Velkommen!

Familiejulebord

Nok en gang blir hotellets tradisjonsrike Familiejulebord servert i Grand Bistro, i år er det to datoer, 8. og 15. desember. Nissen har meldt sin ankomst, og det er nok lekeplass for alle barna som kommer.

625,- per person inkludert kaffe for voksen 295,- per person 6 – 12 år 195,- per person 3 – 6 år Er du mellom 0 – 3 år spiser du gratis

Hotellet ønsker alle velkommen, og god jul! Ta kontakt på q.grand.larvik@strawberry.no eller på telefon 33 19 69 00 for å bestille bord.

Julebuffet i Grand Bistro

Endelig jul igjen! Hotellet gleder seg til å se alle de vakre julebordsklare gjestene – og ser frem til å ønske dere velkommen!

Grand Bistro´s store julebord koster 895,- per person inkludert kaffe, og man kan sitte så lenge man ønsker.

Når dere er klare for litt god musikk står DJ'n klar og ønsker dere velkommen ut i Grand Bar.

Ta kontakt på q.grand.larvik@strawberry.no eller på telefon 33 19 69 00 for å bestille bord.

Daytime Tea

Grand Bistro serverer Afternoon Tea en gang i halvåret. Hotellets Afternoon Tea er inspirert av ekte britisk Afternoon Tea, og serveres derfor med tradisjonelt tilbehør og naturlig nok på etasjefat. Alt er hjemmelaget her i Grand Bistro, og vårt kjøkken etterstreber å lage alt fra bunn av med lokale råvarer. Etasjefatet består av; Mini-sandwicher med eksklusivt fyll, og snitter laget med syltynne skiver av kjøkkenets egen roastbeef. Grand scones, clooted cream og syltetøy, kjeks og engelsk ost. Makroner, frukt dyppet i sjokolade, trøffel og Amadeus kjeks. Te er også inkludert i prisen til 525,- per person, annen drikke kommer i tillegg.

NB! Husk å bestille bord for å sikre at man får plass og god mat, ingen drop-in denne dagen.

Afternoon Tea

Grand Bistro serverer Afternoon Tea en gang i halvåret. Hotellets Afternoon Tea er inspirert av ekte britisk Afternoon Tea, og serveres med tradisjonelt tilbehør og naturlig nok på etasjefat. Alt er hjemmelaget i Grand Bistro, og hotellets kjøkken etterstreber å lage alt fra bunn av med lokale råvarer. Etasjefatet består av; Mini-sandwicher med eksklusivt fyll, og snitter laget med syltynne skiver av kjøkkenets egen roastbeef. Grand scones, clooted cream og syltetøy, kjeks og engelsk ost. Makroner, frukt dyppet i sjokolade, trøffel og Amadeus kjeks. Te er også inkludert i prisen til 525,- per person, annen drikke kommer i tillegg.

NB! Husk å bestille bord for å sikre at man får plass og god mat. Det tas ikke drop-in denne dagen.

Afterwork på Grand

Vi ses på Afterwork!

Avslutt uken med en DJ som byr på behagelig stemning, kjøkkemsjefen byr på deilig mat, og det kommer garantert mange hyggelig gjester.

Kom som du er, ta med de du ønsker, drop innom, og se om det er noen du kan ta en hyggelig prat med eller helaften. 

Bestill gjerne bord på telefon 33 19 69 00, q.grand.larvik@strawberry.no eller hotellets Facebook side. 

Paal Flaata

Denne gangen byr de på materiale fra "I Heard The Bells On Christmas Day", som ble sluppet 2023, samt låter fra "Christmas Island" og andre perler fra Paal Flaatas rikholdige katalog. Gjennom en platekarriere som strekker seg mer enn 25 år tilbake i tid – de siste 20 av dem som soloartist – har Paal forundret omgivelsene med sin flotte stemme.
Paal er en av de mest-turnerende artister her til lands, og har sammen med pianist og produsent, Gøran Grini spilt på de fleste norske scener gjennom 20 år.

I 10 år frontet Paal Flaata bandet Midnight Choir, og i kraft av sin stemmeprakt satte han gruppa på det europeiske kartet. I disse årene rakk Midnight Choir å gi ut fem plater + to samlealbum. Spellemannspris fikk de for "Amsterdam Stranded" 1998. 
Som soloartist har Flaata gitt ut tilsammen 10 album; In Demand (2002) –  Rain (2005) – Christmas Island (2007) – Old Angel Midnight (2008) – Wait By The Fire (2012)  –  Bless Us All  (2014) – Come Tomorrow (2016) – Love And Rain (2017) – New Green Grass Will Grow (2022) – I Heard The Bells On Christmas Day (2023)