I hjertet av sentrum finner du idylliske Kurbadhagen, som består av en musikkbar og en cocktailbar som er åpent hele året.
Om sommeren utvides det med flere uteserveringer, og det arrangeres store konserter, festivaler og eventer.
Oppdateringer om konserter og arrangementer i Musikkbaren finner du på Kurbadhagens facebookside og Kurbadhagen.no
I Parkbaren kan du slå av en prat med kollegaer og venner til rolig bakgrunnsmusikk.
Lokalene er inspirert av Sandefjords gylne tider – hvalfangstiden.
Innredningen har autentiske gjenstander, bilder og annen dokumentasjon fra ulike hvalfangstekspedisjoner. Den historieinteresserte kan legge inn et lite besøk på hvalbåten ”Southern Actor”, som ligger kun et steinkast lenger ut på brygga.
Kokeriets fantastiske signaturretter består av blant annet grillet hvalbiff og den velkjente Kokerierts fiskesuppe. Menyen endres ut ifra sesong og er satt sammen med ønske om å servere nydelige retter til hyggelige priser!
For bordbestilling ta kontakt på tlf. 92 98 97 69 eller post@kokeriet.no.
Kokeriet tilbyr privatpersoner og bedrifter muligheten til å arrangere sommerfester, vennefester, kick-off, julebord, bursdager og andre større tilstelninger i unike lokaler, og hjelper til med å sette sammen meny og tema for arrangementet, etter gjestens ønsker.
Bryggecafeen
I den sommeråpne bryggecafeen får du softis og kuleis, samt pølser, vafler og langos i fem forskjellige typer.
Det serveres også øl og vin.
Matlykke tilbyr norske, italienske og spanske pølser, og forskjellige ferske og vellagrede oster.
Hos Matlykke får du alt fra lasagne, lammeragu, pai, salater, smørbrød eller en tallerken blandet med forskjellige pølser, oster og brød.
Her er det mange muligheter til å få seg et godt måltid.
De hyggelige lokalene til Bakgården Café ligger i rolige omgivelser i Bakgården i Sandefjord. Dette er stedet for deg som ønsker noe litt annerledes, hvor kvalitet og service står i fokus. Bakgården Cafe har alle rettigheter.
Caféen har ordinære åpningstider på dagtid, men kan også forhåndsbestilles for selskaper og arrangementer på kveldstid. I tillegg til de koselige lokalene finnes det en stor uteservering i idylliske Bakgården.
Interessert i vin? Lotte er utdannet Sommelier og holder vinsmakinger. Ønsker du og invitere til smaking med venner, firma el så er det bare til å ta kontakt. I tillegg setter Bakgården Café opp jevnlige vinsmakinger man kan melde seg på, følg med på caféens nettsider for mer informasjon.
I tillegg til mat og drikke servering selges spennende delikatesser, barneklær, porselen, sjokolader etc. Ta en titt!
Bakgården Cafe har to lokaler med totalt kapasitet på opp til 60 personer. Her arrangeres alt fra firmafester, julebord, bryllup, jubileer ol.
Dette er stedet for deg som ønsker noe litt annerledes, hvor kvalitet og service står i fokus. Bakgården Cafe har alle rettigheter.
Bakgården Cafe tilbyr også tapas meny for selskaper over 18 personer, samt catering og take away. Ta kontakt for menyforslag og tilbud.
Om sommeren kan man også ha arrangementer utendørs med servering av mat og drikke for opptil 300 personer. Mulighet for tak over hele området om nødvendig. Her er det også stor scene med lys og lydanlegg.
Ta kontakt om dette kunne være interessant for ditt arrangement!
Konferanse/arrangement
– Stor konferanse/møtesal med plass til 200 personer og hvor det kan dekkes festbord inntil 140 kuverter
– Peisestue med plass til 65 personer
– Spisesal med plass til 110 personer
– Flere mindre møterom og stuer
– Moderne lyd, lys og projektor i spisesal, peisestue og konferansesal/møtesal.
– Trådløst nettverk med god kapasitet
Hos Ristorante Del Mare serveres et stort utvalg av a la carte retter, i tillegg til nydelig italiensk pasta og ekte steinovnsbakt pizza.
Restauranten har en intim, middelhavsatmosfære med åpen kjøkkenløsning så du kan følge med på kokkens forberedelser når han lager maten din.
Før middagen din kommer på bordet, får du smake på deres gode bruschetta, laget av friske urter og deres eget hejmmebakte brød.
Velkommen til en stemningsfull restaurant med gunstige priser!
Åpner for sesongen 2025 den 25. april
Sjømatrestaurant i regi av Geir Skeie, vinner av Bocuse d'OR 2009. Med beliggenhet ved sjøkanten i Sandefjord, er omgivelsene ypperlig for å nyte et godt måltid med sjømat – eller et glass med god drikke.
Meny rett fra havet
Brygga 11 fokuserer på det enkle, og de gode smakene fra havets fantastiske råvarer. Kanskje frisk østers med sitron? Eller nykokte Skagerrak-reker med majones? Blåskjell, dagens fangst med sesongens grønnsaker, hjemmelagde silderetter, røkelaks – eller lutefisk til jul? Her er det råvarene som står i sentrum, og menyen varierer alt etter hva fiskerne kommer inn med. Dessertmenyen følger den samme filosofien: De jakter sesongens beste frukter og bær når de komponerer sine desserter – i tillegg til klassikere som riskrem til jul og jordbær med krem om sommeren.
I glasset kan du velge alt fra en enkel og god Riesling fra Tyskland, til noen av verdens mest eksklusive og sjeldne viner. Eller kanskje du synes det er spennende å utforske nye ølsorter?
På Brygga 11 er det noe for enhver smak og lommebok.
Egen lunsjmeny fra 12.00-17.00 og full a la cartemeny og dagens 3 retter fra kl 16.00.
Bordbestilling
Dersom du ønsker å bestille til mer enn 8 gjester, ring eller send mail til: post@brygga11.no Bestilling opp til 8 gjester gjøres direkte på nettsiden.
Hos Håndverkeren er det mange sitteplasser i en koselig atmosfære for den som måtte ønske å sitte ned og nyte en av husets kaffedrikker og kanskje smake en av stedets kaker, cookies eller muffins.
Her serveres også croissanter, smurte ciabattaer og stedets populære varme toaster i forskjellige varianter.