Denne kvelden vil Henrik Sauleda fra Karat Vin by på til en uformell og inspirerende vinsmaking med viner fra Nord-Spania – en opplevelse fylt med historie, aroma og smak.
Les mer og reserver bord på nettsiden Fjordbistrovinbar.no eller facebooksiden.
"Wine & Dine" selskapene byr på unike gastronomiske opplevelser både på tallerkenen og i glasset.
Les mer og reserver bord på nettsiden Fjordbistrovinbar.no eller facebooksiden.
Festivalen feirer 10-årsjubileum med ekstra mye innhold, stemning og vinglede!
Smak deg gjennom over 250 viner, møt 20+ produsenter, nyt Matlykkes tapas, og få med deg inspirerende vinforedrag "Back Stage".
Early bird kr 495 t.o.m. 24/12 – deretter kr 595
Eric skal presentere det han beskriver som Winter Warmers. Du får smake 5 Skotske whiskyer som passer utmerket til den kalde årstiden sammen med historier og kunnskap for hver flaske som bli presentert.
Maks 30 plasser.
Baren er åpen med drikkeservering før og etter smakingen.
Billett inkluderer kurs og masse god whisky.
3 retters meny
Smalahove sylte
Smalahove med klassisk tilbehør
Dessert
Bestill bord på ellings@festiviteten.no
Se facebooksiden for mer informasjon.
Julebord for firmaer og større grupper!
En pakket opplevelse med latter, musikk og mat. Her blir det Standup med Maria Stavang, Jahn Teigen Tribute med Klovn Uten Scene – show, galskap og hits, og allsang og fest med Kim Larsen Tributebandet Gæsolin. Kvelden fortsetter i de sene nattetimer med DJ og dans.
Arrangører er Ellings, Jotron Arena og Liaison Holthe.com
Mer informasjon på facebooksiden Ellings – Festiviteten eller ved billettkjøp på Fabnite.com
Aldersgrense 18 år.
Se facebooksiden for mer informasjon.
For kun én kveld vil Chef Patron Diego Jacquet fra Zoilo i London – tidligere ved 3-stjerners Michelin-restauranten El Bulli i Barcelona, Spania, og 2-stjerners Michelin-restauranten Aquavit i New York – ta over kjøkkenet på Grenseløs.
Kjent for sitt moderne argentinske kjøkken, med røtter i Patagonia og videreutviklet gjennom erfaring fra Michelin-restauranter, vil Diego bringe ånden fra Zoilo til Tønsberg.
Sammen med sin gode venn Marcos Scorza, vår argentinske F&B Manager, skaper de en middag der den internasjonale kulinariske verden møter hjertet av Tønsberg.
Hva kan du forvente?
En spesielt kuratert meny som viser Diegos signaturstil: sesongbasert, dristig og kreativ.
En kulinarisk reise der argentinsk lidenskap møter nordisk atmosfære.
En intim kveld som kombinerer smaker, historier og en helt unik matopplevelse.
Prisen inkluderer mat og drikke
Mer informasjon og bordbestilling på Hotel Klubben
Billetter kjøpes via vipps.
Begrenset antall billetter.
Mer info på Tufte Gård's facebookside
Hver lørdag fra 4. oktober til 8. november inviterer Hotel Klubben til en unik lunsjopplevelse i Grenseløs Restaurant der gastronomi møter live-musikk
Husets dyktige kokker setter sammen en eksklusiv 3-retters gourmetmeny, mens stemningsfull live jazz fra Henrik Madsen, Tore-Jarl Bråten og Torkil Myhre skaper den perfekte rammen rundt måltidet.
Les mer på Klubbens egne sider og husk å reservere bord!
Mer informasjon og bordbestilling på Hotel Klubben