Vinsmaking

Denne kvelden vil Henrik Sauleda fra Karat Vin by på til en uformell og inspirerende vinsmaking med viner fra Nord-Spania – en opplevelse fylt med historie, aroma og smak.

Les mer og reserver bord på nettsiden Fjordbistrovinbar.no eller facebooksiden.

 

Sandefjord Vinfestival 2026 – 10 år med vin og glede!

Festivalen feirer 10-årsjubileum med ekstra mye innhold, stemning og vinglede!

Smak deg gjennom over 250 viner, møt 20+ produsenter, nyt Matlykkes tapas, og få med deg inspirerende vinforedrag "Back Stage".

Early bird kr 495 t.o.m. 24/12 – deretter kr 595

 

Smak av Whisky // Winter Warmers

Eric skal presentere det han beskriver som Winter Warmers. Du får smake 5 Skotske whiskyer som passer utmerket til den kalde årstiden sammen med historier og kunnskap for hver flaske som bli presentert. 

Maks 30 plasser.
Baren er åpen med drikkeservering før og etter smakingen. 
Billett inkluderer kurs og masse god whisky.
 

Julebordet Larvik

Julebord for firmaer og større grupper! 

En pakket opplevelse med latter, musikk og mat. Her blir det Standup med Maria Stavang, Jahn Teigen Tribute med Klovn Uten Scene – show, galskap og hits, og allsang og fest med Kim Larsen Tributebandet Gæsolin. Kvelden fortsetter i de sene nattetimer med DJ og dans.

Arrangører er Ellings, Jotron Arena og Liaison Holthe.com 

Mer informasjon på facebooksiden Ellings – Festiviteten eller ved billettkjøp på Fabnite.com

Zoilo x Grenseløs

For kun én kveld vil Chef Patron Diego Jacquet fra Zoilo i London – tidligere ved 3-stjerners Michelin-restauranten El Bulli i Barcelona, Spania, og 2-stjerners Michelin-restauranten Aquavit i New York – ta over kjøkkenet på Grenseløs.
Kjent for sitt moderne argentinske kjøkken, med røtter i Patagonia og videreutviklet gjennom erfaring fra Michelin-restauranter, vil Diego bringe ånden fra Zoilo til Tønsberg.

Sammen med sin gode venn Marcos Scorza, vår argentinske F&B Manager, skaper de en middag der den internasjonale kulinariske verden møter hjertet av Tønsberg.

Hva kan du forvente?

En spesielt kuratert meny som viser Diegos signaturstil: sesongbasert, dristig og kreativ.

En kulinarisk reise der argentinsk lidenskap møter nordisk atmosfære.

En intim kveld som kombinerer smaker, historier og en helt unik matopplevelse.

Prisen inkluderer mat og drikke

Mer informasjon og bordbestilling på Hotel Klubben

Jazz & Gourmet – En lunsj for sansene

Hver lørdag fra 4. oktober til 8. november inviterer Hotel Klubben til en unik lunsjopplevelse i Grenseløs Restaurant der gastronomi møter live-musikk 

Husets dyktige kokker setter sammen en eksklusiv 3-retters gourmetmeny, mens stemningsfull live jazz fra Henrik Madsen, Tore-Jarl Bråten og Torkil Myhre skaper den perfekte rammen rundt måltidet.

Les mer på Klubbens egne sider og husk å reservere bord!

Mer informasjon og bordbestilling på Hotel Klubben