Vinsmaking – «Vin i høstmørket»

«Vin i høstmørket»

Bakgårdens Lotte, som er utdannet sommelier, skal ta oss med på en reise med fire deilige viner som er perfekte til høstmaten. Kanskje får vi også smake en vin som er perfekt til kvelder foran peisen!

Allerede interessert i, eller lyst til å lære mer om vin, ønsker en annerledes kveld med kjæresten, vennegjengen eller kollegene – da er dette kvelden for deg! Vinsmaking er en perfekt start på en hyggelig kveld. Sosialt og lærerikt er det også.
Vinsmakingen varer i ca 1,5 time.

Vinsmakingen har et begrenset antall plasser, og påmeldingen er bindende.
Påmelding med navn på deltager(e) og betaling til Vippskonto: 24777 (Bakgården Cafe AS) innen 20.oktober.

 

Årets Juleøl slipp

Årets tradisjonelle Juleølslipp. The history of beer, levende musikk med to av byens flott musikere og ikke minst smaking av mange juleøl fra Rygr Brygghus og Grans Bryggeri. 

Mer informasjon og billetter på Dråpens facebookside

 

Fransk Aften

Hvordan velger man den rette vinen til maten?

Vinspesialist Romain, med MBA i Hospitality Management og Wine and Spirits fra Universitetet i Bordeaux, og i dag brand manager hos Vingruppen AS, tar deg med på en reise gjennom de franske vinregionene.

Du får innsikt i hvordan vinene produseres, hvordan druetyper og prosesser påvirker smaken – og hvordan du kan gjøre bedre vinvalg til både hverdags og fest.

Det blir prøvesmaking av 7 viner – 3 hvite og 4 røde – fra 5 regioner. Hver vin serveres med en nøye utvalgt amuse bouche (canapé), som gåselever, hjortefilet, østers, and og franske oster – alle tilpasset hver enkelt vin.

Denne unike kvelden gir deg ny kunnskap, inspirasjon og trygghet til å imponere gjester hjemme – og til å velge vin med større selvsikkerhet ute.

Mer informasjon på Dråpens facebookside

Billetter på fabnite.com

6 hands dinner

Hotel Klubben ønsker velkommen til en helt spesiell kveld hvor tre kokker går sammen for å skape én smakfull meny. Marcelino Gomez, Viridiana Franco og Marcos Scorza inviterer deg til en eksklusiv 6 Hands Dinner hvor de kombinerer sine erfaringer, stiler og uttrykk i en femretters meny med små overraskelser underveis.

Mer informasjon og bordbestilling på Hotel Klubben

Med forbehold om fullbooket.

Afternoon Tea på Hotel Klubben

Nyt en avslappende ettermiddag med deilige småretter, nystekte scones og et utvalg av eksklusive teer. Afternoon Tea er en flott anledning til å slappe av og skape minnerike opplevelser med andre.

Du får servert: Etasjefat med scones, assorterte sandwich, hjemmelaget ost, blinis, lefse og Hotel Klubbens desserter.

Hotel Klubbens Afternoon Tea inneholder laktose, og kan dessverre ikke serveres laktosefri.

Det anbefales å bestille bord på forhånd.

Mer informasjon og bordbestilling på Hotel Klubben

Vin & Piaf

Bli med på en minneverdig kveld hvor vinsmaking kombineres med den uforglemmelige musikken til Edith Piaf. Utforsk historien til det legendariske musikkikonet mens du opplever noen av hennes mest ikoniske sanger og smaker spennende viner. På en smakfull reise med 5 viner og vil publikum bli berørt av hennes lidenskapelige tolkninger og unike stemme. Dette blir en kveld fylt med musikk, historie og smaksopplevelser.

Kvelden ledes av Trine Wiik-Lehmann, mangeårig øl-, vin- og brennevinsanmelder for blant andre Dagens Næringsliv og tidligere redaktør for Magasinet Vin & Brennevin. Ettertraktet kurs- og foredragsholder som lever for å dele av kunnskapen og entusiasmen for det gode i glasset!

For aller første gang: Vintog i Sandefjord

For første gang kan Sandefjord by på en vinvandring med konduktør som tar deltakerne med til fem serveringssteder i sentrum!

Hvert sted har plukket ut en vin for anledningen, kombinert med en liten matbit, og underveis kan deltakerne møte andre som deler interessen for smakfulle opplevelser. Dette er en ny måte å utforske byen på, og det er først til mølla som gjelder.

Begrenset antall plasser. Billettsalg på hjertnes.no fra 15. august.

Arrangører: Sandefjord Byen Vår, Hvaltorvet og James Clark