Påmelding!
Følg med for oppdateringer på facebooksiden POUR – by Signe
Påmelding!
Følg med for oppdateringer på facebooksiden POUR – by Signe
Knut Bjørnar Asphol kombinerer musikk og vinsmaking denne gang med Pinot Noir som fokus.
Påmelding!
Følg med for oppdateringer på facebooksiden POUR – by Signe
– presentert av Vibecke, Lars Emil og Signe
Påmelding!
Følg med for oppdateringer på facebooksiden POUR – by Signe
Vi smaker på 5 øl, både juleøl og øl fra sortimentet – en koselig og smakfull start på julen.
Nøgne Ø, startet i 2002, er et av Norges ledende håndverksbryggerier og kjent for spennende smaker og høy kvalitet.
Nøgne Ø regnes fortsatt som et av verdens 100 beste bryggerier (ratebeer.com, 2021) og tilbyr et bredt utvalg ølstiler med fokus på innovasjon. Bryggeriet har en av Europas beste fasiliteter for eikefatlagring av øl og spesialøl i små serier. Ølet distribueres i hele Norge og eksporteres til over 30 land verden over.
Aldersgrense 18 år.
Varighet: 2t
Arrangør: Bølgen Kulturhus
Det blir servering av masse greske småretter på langbord – laget på råvarer fra butikken Mr. Pantelis.
Middagen inkluderer 2 glass gresk vin.
Påmelding: send e-post til book@pour.no
Les mer på facebooksiden POUR – by Signe
Barolo – Kongen av italiensk vin
Men hva er egentlig Barolo? Er det en drue, en by, et distrikt – eller en vin?
Hvorfor har Barolo fått rykte på seg som "Kongenes vin, vinens konge"? Og hvorfor varierer prisene så mye fra flaske til flaske?
Vi smaker oss gjennom 5 ulike Barolo-viner (alle røde), og gir deg svarene underveis.
Tid: ca. 90 minutter
Arrangementet passer for alle som er litt vininteressert – enten du er nysgjerrig eller har smakt Barolo før.
Denne fredagen inviterer vi til en reise gjennom Mosel-dalen i Tyskland.
Hva er det som gjør Mosel-vinene så unike?
Og hvorfor har halvtørr vin fått et rykte mange sliter med – selv om det finnes en historisk forklaring på akkurat dette?
Vi dykker også ned i hemmeligheten bak Riesling-druen – elsket og hatet, men alltid sentral i enhver vinpakke på restaurant. Hvorfor er Riesling alltid med, og hva gjør denne druen så spesiell?
Varighet ca 90 minutter.
Middag og drikkepakke
Mer informasjon og bordbestilling på Hotel Klubben
Med forbehold om fullbooket.
Rolf Dolven byr på sommerstemning, og synger kjente, glemte og egne viser.
«Vin i høstmørket»
Bakgårdens Lotte, som er utdannet sommelier ved Gastronomisk Institutt i Oslo, skal ta oss med på en reise med fire deilige viner som er perfekte til høstmaten. Kanskje får vi også smake en vin som er perfekt til kvelder foran peisen!
Allerede interessert i, eller lyst til å lære mer om vin, ønsker en annerledes kveld med kjæresten, vennegjengen eller kollegene – da er dette kvelden for deg! Vinsmaking er en perfekt start på en hyggelig kveld. Sosialt og lærerikt er det også.
Vinsmakingen varer i ca 2 timer.
Pris kr 600.- for vinsmaking av 4 viner
Vinsmakingen har et begrenset antall plasser (14 stk), og påmeldingen er bindende.
Påmelding med navn på deltager(e) og betaling til Vippskonto: 24777 (Bakgården Cafe AS) innen 14.oktober.