5 retters middag og drikkepakke
Mer informasjon og bordbestilling på Hotel Klubben
Med forbehold om fullbooket.
5 retters middag og drikkepakke
Mer informasjon og bordbestilling på Hotel Klubben
Med forbehold om fullbooket.
@synneboe.art skal veilede og inspirere denne kvelden. Utstyr på stedet.
Pour serverer et glass vin og litt snacks.
Påmelding: send e-post til book@pour.no
Les mer på facebooksiden POUR – by Signe
Kvinnedagen og gjentakelse av fjorårets suksess med Trine Wiik-Lehmann.
Påmelding: send e-post til book@pour.no
Les mer på facebooksiden POUR – by Signe
Denne kvelden blir det country musikk og smaking av sjangerens mest populære drikk; whisky!
Påmelding: send e-post til book@pour.no
Les mer på facebooksiden POUR – by Signe
Påmelding: send e-post til book@pour.no
Les mer på facebooksiden POUR – by Signe
Du får smake forskjellige typer sherry og det serveres lekre tapasretter (obs! Middag).
Påmelding: send e-post til book@pour.no
Les mer på facebooksiden POUR – by Signe
Denne kvelden får Herr og Fru får besøk av en av topp produsentene i Italia på musserende vin – Freccianera som er laget
på «Champagnemetoden». Det blir servert 4 deilige retter til deres fantastiske viner.
Prisen er inkludert viner.
Dørene åpner kl. 18.
Smakingen serveres bordvis.
Påmelding: send e-post til book@pour.no
Les mer på facebooksiden POUR – by Signe
Villa Veierland arrangerer ny whiskysmaking. Denne gangen blir det forskjellige godbiter i form av blindsmaking, og vi vil få oppleve stor variasjon, og noe til enhver.
Dørene åpner kl.1830 og smakingen starter kl.1900. Etter smakingen kan vi nyte god mat. Totalprisen blir denne gangen 900 kr grunnet dyr whiskyinnkjøp som betales ved oppmøte på smakingen. Arrangementet er ferdig ca.kl.2100, men det blir også mulighet for å sitte noe lengre.
NB! Villa Veierland kan ordne skyss for et lite vederlag til Engø (Sandefjord) eller Tenvik (Nøtterøy) etter arrangementet. Ta kontakt hvis transport er aktuelt.
For å få en reservert plass på whiskysmakingen må det registreres på arrangementet samt sende en sms til tlf : 95121345.
Link til arrangementet på facebook
Få tips til gode viner som smaker perfekt til påskelammet og påskekosen!
Bakgårdens Lotte, utdannet sommelier ved Gastronomisk Institutt i Oslo, inviterer til ny vinsmaking i Bakgården Café.
Vinsmaking er en hyggelig start på en kvelden, og passer både for deg som kan mye om vin og for deg som ønsker å lære mer om vin.
Vinsmakingen varer i ca 2 timer.
Pris kr 585,-for vinsmaking av 5 viner og snacks.
Begrenset med plasser og bindende påmelding på vipps innen 14.mars.
Påmelding med navn på deltager(e) og betaling til Vippskonto: 24777 (Bakgården Cafe AS)