Brooklyn har siden slutten av 80-tallet vært et av de sentrale bryggeriene innenfor såkalt craft-øl, og var med starte den amerikanske øl-revolusjonen. Idag er de å finne på barer verden rundt.
På ølsmakingen smakes det gjennom 8 forskjellinge øl fra Frydenlund, E.C Dahls og Brooklyn.
Billetter selges via Fabnite.
Mer info se James Clarks facebookside
Tell ned til det nye året
Dørene åpner kl 18.30 og ønsker velkommen til en stilfull feiring.
4-retters nyttårsmiddag inkl aperitiff pp kr 895,-
Nyttårspakke
4-retters nyttårsmiddag inkl aperitiff, overnatting og frokost.
Pris per person i dobbeltrom kr 1.495-
Enkeltromstillegg kr 400,-
RMS Titanic
En uforglemmelig aften
Elevene fra Restaurant og matfag vil gjenskape 1.klasse menyen fra 14. april 1912.
Elevene fra Frisør, blomster, Interiør og eksponeringsdesign vil skape en tidsramme tilbake i tid med rekvisitter, kostymer og dekor.
Elevene fra Business og Innovasjon vil ivareta deg som gjest og har ansvar for markedsføring og salg av arrangementet.
Elevene fra Musikk, dans, drama vil krydre kvelden med tids- og temariktige musikalske innslag.
Per Kristian Sebak, direktør på Sjøfartsmuseet i Bergen og forfatter av "Titanic – 31 norske skjebner" vil gi oss et tidsbilde av Titanic siste reise.
Kvelden er et samarbeidsprosjekt mellom Hvalfangstmuseet og Sandefjord videregående skole.
Meny
14.april 1912 RMS Titanic
Østers naturelle
Consommé Olga julienne grønnsaker
Posjert laks agurksalat og Mousseline saus
Helstekt ytrefilet av lam smørdampede erter, gulrotpuré, ovnsbakte poteter, rødvinssaus, myntegelé
Punsj Romaine
Titanic signatur cocktail
Grønn asparges Vinaigrette
Titanic Waldorf pudding
Eventuelle allergener må meldes arrangør senes en uke før.
Det dekkes på 8-manns bord og gjestene plasseres etter antall bestilt pr gruppe.
Smaking med Åsgårdstrands egen whiskyimportør, Eric Laetare fra Cadus.
Du får smake fem ulike whiskyer denne kvelden. Maks 30 plasser. Baren er åpen med drikkeservering før og etter smakingen.
Billett inkluderer kurs og masse god whisky.
Få en introduksjon til barens spesialdrinker!
Prisen inkluderer 3 enheter på hver smaking.
Påmelding og booking gjøres på www.foyntonsberg.no eller mail booking@foyntonsberg.no
5 retters middag og drikkepakke
Mer informasjon og bordbestilling på Hotel Klubben
Med forbehold om fullbooket.
Her venter en bugnende varmmatbuffet, deilig musikk og ekte julestemning i vakre omgivelser.
Len deg tilbake – RS Noatun står for maten, stemningen og oppvasken.
Reserver bord på reception@rs-noatun.no
Les mer og book bord på RS Noatun
"Wine & Dine" selskapene byr på unike gastronomiske opplevelser både på tallerkenen og i glasset.
Nyttårsaften vil det være 2 seatinger i restauranten.
Seating 1 – For Barnefamilier 16-18 med 2-retters festmiddag for små og store.
Seating 2 – Nyttårskvald med 4-retters meny & vinpakke kl. 19-23(01). En helaften med stil!
Les mer og reserver bord på nettsiden Fjordbistrovinbar.no eller facebooksiden.
"Wine & Dine" selskapene byr på unike gastronomiske opplevelser både på tallerkenen og i glasset.
Les mer og reserver bord på nettsiden Fjordbistrovinbar.no eller facebooksiden.
Aperitiffen serveres i salongen eller ved bordet ved ankomst, deretter får du en flott 3-retters meny, underholdning, musikk og dans til levende musikk inn i natten. Vinterballet kan bookes som kveldspakke eller med overnatting.
Les mer på hotellets egne sider Hotell Karljohansvern Sjømilitære Samfund og eller ved å følge bookinglinken.