Hver lørdag fra 4. oktober til 8. november inviterer Hotel Klubben til en unik lunsjopplevelse i Grenseløs Restaurant der gastronomi møter live-musikk
Husets dyktige kokker setter sammen en eksklusiv 3-retters gourmetmeny, mens stemningsfull live jazz fra Henrik Madsen, Tore-Jarl Bråten og Torkil Myhre skaper den perfekte rammen rundt måltidet.
Les mer på Klubbens egne sider og husk å reservere bord!
Mer informasjon og bordbestilling på Hotel Klubben
«Vin i høstmørket»
Bakgårdens Lotte, som er utdannet sommelier, skal ta oss med på en reise med fire deilige viner som er perfekte til høstmaten. Kanskje får vi også smake en vin som er perfekt til kvelder foran peisen!
Allerede interessert i, eller lyst til å lære mer om vin, ønsker en annerledes kveld med kjæresten, vennegjengen eller kollegene – da er dette kvelden for deg! Vinsmaking er en perfekt start på en hyggelig kveld. Sosialt og lærerikt er det også.
Vinsmakingen varer i ca 1,5 time.
Vinsmakingen har et begrenset antall plasser, og påmeldingen er bindende.
Påmelding med navn på deltager(e) og betaling til Vippskonto: 24777 (Bakgården Cafe AS) innen 20.oktober.
Lutefisken alle kvinner elsker En helaften med Jørn Hoel – der smak møter musikk Jørn Hoel inviterer til en kveld utenom det vanlige, hvor han kombinerer sin lidenskap for mat og musikk. Under temaet «Lutefisk for alle – en smak av fremtiden» serverer han en spennende 3-retters meny med en moderne vri på den klassiske lutefisken – akkompagnert av vakre musikalske innslag. Med egen vin- og drikkemeny, levende musikk og Jørn som både kokk og artist, blir dette en sanseopplevelse du sent vil glemme. En kveld der tradisjon og framtid møtes i perfekt harmoni!
Lutefisken alle kvinner elsker En helaften med Jørn Hoel – der smak møter musikk Jørn Hoel inviterer til en kveld utenom det vanlige, hvor han kombinerer sin lidenskap for mat og musikk. Under temaet «Lutefisk for alle – en smak av fremtiden» serverer han en spennende 3-retters meny med en moderne vri på den klassiske lutefisken – akkompagnert av vakre musikalske innslag. Med egen vin- og drikkemeny, levende musikk og Jørn som både kokk og artist, blir dette en sanseopplevelse du sent vil glemme. En kveld der tradisjon og framtid møtes i perfekt harmoni!
Din lokale italienske restaurant – Bella Vista – forvandles til en piazza ved den italienske rivieraen. Rundt bordet venter en nøye
komponert 3-retters meny med klassiske smaker fra Middelhavet – fra delikate forretter til sødmen i kveldens dolce.
Mellom hver rett løftes stemningen videre når Johan Christer Novsjø (vokal) og Dan Lindén (piano) fremfører de mest elskede sangene fra
Andrea Bocelli og Luciano Pavarotti. Musikken og maten veves sammen, oggjør kvelden til én sammenhengende reise – fra første tone til siste smak.
Dette er ikke bare en middag.
Det er en natt i Portofino.
En kveld for romantikk, livsglede – og minner som varer.
For én kveld kan du leve la dolce vita, det søte liv – slik italienerne gjør det: med utsøkt mat, vin i glasset og musikk som får hjertet til å banke.
Din lokale italienske restaurant – Bella Vista – forvandles til en piazza ved den italienske rivieraen. Rundt bordet venter en nøye komponert 3-retters meny med klassiske smaker fra Middelhavet – fra delikate forretter til sødmen i kveldens dolce.
Mellom hver rett løftes stemningen videre når Johan Christer Novsjø (vokal) og Dan Lindén (piano) fremfører de mest elskede sangene fra Andrea Bocelli og Luciano Pavarotti. Musikken og maten veves sammen, og gjør kvelden til én sammenhengende reise – fra første tone til siste smak.
Dette er ikke bare en middag.
Det er en natt i Portofino.
En kveld for romantikk, livsglede – og minner som varer.
For én kveld kan du leve la dolce vita, det søte liv – slik italienerne gjør det: med utsøkt mat, vin i glasset og musikk som får hjertet til å banke.
Din lokale italienske restaurant – Bella Vista – forvandles til enpiazza ved den italienske rivieraen. Rundt bordet venter en nøye komponert 3-retters meny med klassiske smaker fra Middelhavet – fra delikate forretter til sødmen i kveldens dolce.
Mellom hver rett løftes stemningen videre når Johan Christer Novsjø (vokal) og Dan Lindén (piano) fremfører de mest elskede sangene fra
Andrea Bocelli og Luciano Pavarotti. Musikken og maten veves sammen, og gjør kvelden til én sammenhengende reise – fra første tone til
siste smak.
Dette er ikke bare en middag.
Det er en natt i Portofino.
En kveld for romantikk, livsglede – og minner som varer.
Årets tradisjonelle Juleølslipp. The history of beer, levende musikk med to av byens flott musikere og ikke minst smaking av mange juleøl fra Rygr Brygghus og Grans Bryggeri.
Mer informasjon og billetter på Dråpens facebookside
Hvordan velger man den rette vinen til maten?
Vinspesialist Romain, med MBA i Hospitality Management og Wine and Spirits fra Universitetet i Bordeaux, og i dag brand manager hos Vingruppen AS, tar deg med på en reise gjennom de franske vinregionene.
Du får innsikt i hvordan vinene produseres, hvordan druetyper og prosesser påvirker smaken – og hvordan du kan gjøre bedre vinvalg til både hverdags og fest.
Det blir prøvesmaking av 7 viner – 3 hvite og 4 røde – fra 5 regioner. Hver vin serveres med en nøye utvalgt amuse bouche (canapé), som gåselever, hjortefilet, østers, and og franske oster – alle tilpasset hver enkelt vin.
Denne unike kvelden gir deg ny kunnskap, inspirasjon og trygghet til å imponere gjester hjemme – og til å velge vin med større selvsikkerhet ute.
Mer informasjon på Dråpens facebookside
Billetter på fabnite.com
Herr og fru inviterer til Italiesnk aften Fredag 24 oktober.
Opplev kvelden med Mat og Vin i Harmoni. Det vil bli servert 5 retter. Pris 1.695,- pr.kuvert .
Velkommen
Om Merete Bø
Merete Bø har vært vinjournalist i i 17 år. Hun har bakgrunn fra restaurantene Bagatelle og Cru og fra Park Hotel Vossevangen. Hun har skrevet åtte bøker om vin, blant annet Ost og Vin som kom i 2022. Hun er tidligere nordisk mester og dobbel norgesmester for vinkelnere. Sammen med Thomas Giertsen har hun podkasten «Jeg kan ingenting om vin».