RMS Titanic
En uforglemmelig aften
Elevene fra Restaurant og matfag vil gjenskape 1.klasse menyen fra 14. april 1912.
Elevene fra Frisør, blomster, Interiør og eksponeringsdesign vil skape en tidsramme tilbake i tid med rekvisitter, kostymer og dekor.
Elevene fra Business og Innovasjon vil ivareta deg som gjest og har ansvar for markedsføring og salg av arrangementet.
Elevene fra Musikk, dans, drama vil krydre kvelden med tids- og temariktige musikalske innslag.
Per Kristian Sebak, direktør på Sjøfartsmuseet i Bergen og forfatter av "Titanic – 31 norske skjebner" vil gi oss et tidsbilde av Titanic siste reise.
Kvelden er et samarbeidsprosjekt mellom Hvalfangstmuseet og Sandefjord videregående skole.
Meny
14.april 1912 RMS Titanic
Østers naturelle
Consommé Olga julienne grønnsaker
Posjert laks agurksalat og Mousseline saus
Helstekt ytrefilet av lam smørdampede erter, gulrotpuré, ovnsbakte poteter, rødvinssaus, myntegelé
Punsj Romaine
Titanic signatur cocktail
Grønn asparges Vinaigrette
Titanic Waldorf pudding
Eventuelle allergener må meldes arrangør senes en uke før.
Det dekkes på 8-manns bord og gjestene plasseres etter antall bestilt pr gruppe.
