Hammeken Cellars representerer det moderne Spania og har med seg et knippe på 6 vin fra ulike områder i Spania til denne spesialkomponerte 4 retters middagen. Vinene kommer fra områder som Priorat, Monsant og Ribeire del Duero. Eventhusets kokk Arnis Ansons med team, loser oss gjennom en spennende 4 retters middag, mens Hammeken Cellars egen Nicolas Hammeken forteller oss historien bak de forskjellige vinene.
Ønsker du en oversikt over hvilke viner som serveres, sjekk sandefjordvinfestival.no
Amuse-bouche – Venison tartar tartelette with brownbutter and truffle aioli
—————
Seared Norwegian scallop with pear purée and toastedbrioche crumb
—————
Wild mushroom tart with caramelized onion, thyme, and browned butter foam
—————
Roasted venison loin with celeriac purée, juniper sauce, and pickled lingonberries
—————
Spanish cheese platter with Manchego curado, Mahón, and Valdeón, served with fig compote and toastedwalnuts
—————
Evt. kaffe og konfekt kan bestilles om man ønsker det som en avslutning på måltidet.
Arrangør: Sandefjord Vinfestival