Gårdens historie går tilbake til 1894. Storfamilien som bor på Rosenli Gård i dag kommer fra Brekke i Slagen og Rykkin i Bærum. På gården har de drevet med hest siden 2003 og Inn på tunet med tilbud til barn og unge siden 2013, før de startet Gårds Ysteri & Bakeri og GårdsCafé.
Ysteriet
I Ysteriet eller Micromeieriet produseres Lavpasteurisert og økologisk Tønsberg-Melk, Tjukkmelk, Tjøme-Rømme, Sem-Smør, FetaRe, Færder-Fløte, oster, is og yoghurt, som smakstilsetninger og ingredienser brukes økologiske egg, honning, bær, frukt og urter fra eget tun.
Noen smaker produseres kun i sesong for å kunne være av ypperste kvalitet.
Håndverksbakeriet
Bakeriet er et håndverksbakeri, godt mel gir gode brød! I Bakeriet brukes økologisk steinmalt mel og fermentering av deiger. Dette tilfører en god egenskap inn i gårdens produkter som kjennetegner kvalitet. Det brukes egg, melk, myse, humle og honning og urter i flere av produktene, alt fra egen produksjon på tunet. Her bakes Tønsberg Brød, Jarlsberg Brød og Sem Brød.
Rosenli Gård er Debio, Miljøfyrtårn og Hanen godkjente.
Rosenlitunet på Rosenli Gård tilbyr også sesongåpent dyretun og hage. Café og Gårdsbutikk.
Følg med for flere arrangementer og åpningstider på Rosenlitunets facebookside.
Parkering utenfor tregjerde.